[layerslider id= »1″]

bedrijf Ontstopping & Loodgieterij

Elke taak die door het team van HNT Services wordt uitgevoerd, wordt als een topprioriteit behandeld. Kwaliteitsvakmanschap en een uitstekende klantenservice zijn elke dag opnieuw onze doelstellingen, wij zullen voor niets stoppen. Het is de enige manier die we kennen om zaken te doen; al het andere zou als minderwaardig worden beschouwd.

Onze missie

Ons doel is onze klanten te helpen om zich goed te voelen in hun huizen, werkplaatsen en gemeenschappen door hen warm te houden in de winter, ervoor te zorgen dat hun leidingen niet verstopt zijn en dat hun elektrisch systeem functioneel is.

Onze garanties

Een andere manier om uw comfort te verzekeren is het ondersteunen van al onze producten en installaties. In feite garandeert HNT Services elke aankoop en installatie met enkele van de beste garanties in de industrie, inclusief een garantie op elk apparaat dat we installeren.

KLANT Orientatie

Bij HNT Services brengen we elke dag onze « H » spel, met een winnende houding en een gemeenschappelijk doel om onze best te doen bij elke stap die we zetten. Wij maken beloftes en komen ze na, elke keer weer, door deskundig advies over producten en diensten te delen op een open en eerlijke manier, waarbij we altijd de verwachtingen van onze klanten overschrijden.

Uw professionele loodgieters & sanitair installateurs

Wij zijn een betrouwbaar familiebedrijf dat loodgietersdiensten levert aan particulieren en bedrijven, evenals een efficiënte en snelle ontstoppingsdienst in de hele Brusselse, Vlaams-Brabantse en Waals-Brabantse regio.

Uw wens is onze hoogste prioriteit

Als lokaal servicebedrijf nemen wij klantenservice zeer serieus in acht. Wij streven ernaar het beste bedrijf te zijn in al onze specialiteiten in Brussel. Probeer HNT diensten als een vertrouwde probleemoplosser en installateur in Brussel .

Wij leveren een verscheidenheid aan loodgieters-, sanitaire aan de residentiële en commerciële sector. Wij hebben vele jaren ervaring in het installeren, onderhouden en oplossen van problemen op het gebied van loodgieterswerk, leidingen en elektriciteit.

débouchage canalisations, débouchage toilettes, déboucheur professionnel
Plomberie, Plomberie résidentielle et commerciale, artisan plombier
Chauffagiste Bruxelles, installation dépannage et entretien

Waarom HNT Services gebruiken?

Hieronder vindt u enkele redenen die ons onderscheiden van onze concurrenten. Blader door de lijst hieronder om meer te weten te komen over waarom wij uw eerste keuze zouden moeten zijn voor het ontstoppen van leidingen, loodgieterswerk:

Eerlijke en concurrerende prijzen
Snelle, betrouwbare en gebruiksvriendelijke diensten
Geen verborgen kosten
Hulpdiensten beschikbaar met snelle reactietijd voor noodgevallen
Een jaar garantie op onze installaties met onze 100% installatiegarantie
Image

Neem contact op met HNT services voor al uw verstopte leidingen, problemen met loodgieterij installatie.

Getuigenissen

Wat onze klanten over ons zeggen

HNT diensten

Adres :
Imperiastraat 8
1930 Zaventem

Bedrijfsnummer :
0761.962.516

Telefoon :
0491.74.15.79