Loodgieterswerk voor particulieren en bedrijven

Residentiële en commerciële loodgieterij. Wij zijn een vertrouwd familiebedrijf dat al meer dan 15 jaar efficiënte en snel reagerende loodgietersdiensten levert.

Residentieel Loodgieterswerk

Uw tevredenheid in loodgieterij reparaties is volledig gegarandeerd!

Loodgietersdiensten. Loodgietersproblemen? Onze technici komen bij u thuis om een diagnose te stellen van uw probleem, gaande van het vervangen van toestellen tot het renoveren van uw volledige huisinstallatie – alles via uw lokale loodgieter.

In geval van een ramp is het belangrijkste dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost met de beste kwaliteit en de laagste prijs. Het is deze combinatie die HNT services beheerst tijdens onze 15-jarige activiteit in de Brusselse regio, Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en andere regio’s. Eenvoudig gezegd zijn wij een all-in loodgietersbedrijf die zijn klanten altijd met het grootste respect behandelt.

HNT services biedt ook een garantie op alle installaties.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak

Plombier Wallonie, Bruxelles. Réparation plomberie et sanitaire, installation et entretien
Service de plomberie commerciale. Plombier Expérimenté

Commercieel Loodgieterswerk

Uw bedrijf kan het zich niet permitteren nog meer tijd en geld te verspillen aan zijn loodgieterij. Bij HNT services bieden we hoogwaardige oplossingen voor het onderhoud en de service van commercieel loodgieterswerk, en doen dat voor duizenden bedrijfseigenaars in de Brusselse regio, Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant. Ons team heeft een groot aantal projecten beheerd en eraan gewerkt, en wordt voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de sector.

Als uw commerciële loodgieterij momenteel problemen ondervindt, aarzel dan niet om de gecertificeerde experts van HNT services te bellen voor een gesprek. Zoekt u een partner voor een nieuwe installatie? Wij houden ook toezicht op alle aspecten van het bouwproces, met inbegrip van het verkrijgen van de juiste vergunningen, het uitvoeren van de nodige bouwinspecties en het samenwerken met andere ondernemers  ter plaatse.

De behoeften op het gebied van loodgieterswerk in bedrijven verschillen sterk van bedrijf tot bedrijf, dus u wilt een gecertificeerde ondernemer die kan bogen op jarenlange ervaring en een uitstekende staat van dienst, en die u bij elke stap bijstaat.

HNT services beschikt over een grote vloot van specialisten en volledig bevoorrade werkwagens die op elk moment kunnen vertrekken. Om te informeren naar een nieuwe service, reparatie of installatieproject, bel ons team zo snel mogelijk!